skip to Main Content
AL MEER DAN 100 JAAR JEUGDWERK IN SCHELLE

SPECIALE ACTIVITEITEN
BUITEN DE GEBRUIKELIJKE CLUB MOMENTEN OM

Wij organiseren samen met het hele team vrijwilligers leuke activiteiten om de jeugd ook kennis te laten maken met de leden uit andere groepen.

We organiseren uitjes en instuifavonden waar we een leuk spel of een thema aan koppelen, daarnaast hebben we ook traditiegetrouw een aantal activiteiten dat zich elk jaar herhaalt zoals:

  • Een avond zwemmen
  • Dagje Hellendoorn in de herfstvakantie
  • Halloween avond
  • Dagje schaatsen

ONZE KAMPEN

Jaarlijks organiseren wij een winter- en zomerkamp voor al onze leden.
Voor het winterkamp zoeken we jaarlijks een leuke groepsaccommodatie waar we dan een weekend verblijven. Dit weekend is altijd vol gepland met diverse leuke activiteiten voor alle leeftijden. Een uitblinker is levend Cluedo, hier zijn de leden de detectives en de leiding de verdachten. De detectives moeten in één ochtend de moord oplossen en de juiste verdachte achter slot en grendel zetten.

Voor het zomerkamp gaan we elk jaar naar ons eigen kampterrein in Oudleusen. De leiding bedenkt altijd een leuk en uitgebreid programma. Een heerlijk kamp waar je lekker echt buiten kunt zijn en waar je nieuwe vrienden maakt. Op het zomerkamp hebben we ook altijd een themadag, met elk jaar een ander thema. Op deze dag wordt alles in het werk gezet om helemaal op te leven in dat thema, alles wordt versierd, de leden en leiding gaan waar mogelijk gekleed in dit thema, alle spellen worden aangepast aan het thema en zelfs het eten passen we aan op het thema.

Na afloop van het winter- en zomerkamp ontvangt elke deelnemer een DVD met alle foto’s van het kamp, als een extra leuke herinnering.

SPECULAASACTIE

In het najaar houden we ook met alle leden een speculaasactie waarbij we speculaas verkopen om zo betrokkenheid en naamsbekendheid van onze vereniging in de buurt te vergroten. Natuurlijk zorgt deze actie ook voor een leuke extra bijdrage in de kas zodat we nog meer leuke activiteiten kunnen organiseren!

Back To Top
×Close search
Zoeken